Lokale SEO Services

Nu til dags starter 4 ud af 5 søgninger efter en lokal virksomhed på Google. Dette kan være en søgning efter en VVS-installatør, restaurant, ejendomsmæglerbureau, medicinsk hjælp, butik, lokal begivenhed osv.

Lokal SEO hjælper med at forbedre dine placeringer og øge din eksponering i dit geografiske område. En højere position i Google sikrer flere besøgende på hjemmesiden, hvilket dermed betyder en stigning i brug af dine produkter og/eller services.

 

Faktum Lokal SEO

Søgeordsanalysen

Få indsigt i hvilke søgeord du skal bruge på din hjemmeside for at tiltrække den rigtige trafik til din hjemmeside. Denne analyse opklarer, hvor dine potentielle kunder søger, og hvad dine konkurrenter gør.

Website optimering

Forbedringer som kan implementeres direkte på din hjemmeside, så Google forstår, hvad din hjemmeside handler om. Dette indeholder f.eks. optimeringen af dit indhold ved at bruge de rigtige søgeord og struktur.

Teknisk SEO

Grundlaget for succesfulde søgemaskine-placeringer er teknikken på din hjemmeside. En forkert hjemmesidestruktur eller lav hastighed på din hjemmeside, kan gøre din hjemmeside placering lav, selvom du har indhold af høj kvalitet.

Linkbuilding

En hjemmeside får mere værdi, når andre hjemmesider henviser til den. Du kan se det som anbefalinger. Når ofte besøgte hjemmesider linker til din hjemmeside, skal søgemaskinerne se din hjemmeside som en hjemmeside af høj kvalitet.

Rapportering

Tilpasset periodisk rapportering viser dig, hvor godt din hjemmeside er placeret på Google for de målrettede søgeord, og rapporten indeholder data om dine besøgende på hjemmesiden.

Google Maps

Er du endnu ikke opført på Google Maps? Så er det tid til at kræve og optimere din Google My Business side. Dette er en fantastisk måde at være synlig i de lokale søgeresultater og få eksponering.

SEO services kan tilpasses til dine ønsker. Har du lyst til at dele tanker?

Find Me

Spinderigade 11, 7100 Vejle
+45 71392849